Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Naglar Smycken

Sömnad Hantverk

Nagelateljen

Välkommen till min nagelateljé!


SHELLAC!

NYHETEN man bara inte får missa! På som nagellack, sitter fläckfritt i flera veckor, ingen torktid, av på några minuter. Perfekt för både fingrar och sommartårna.

Shellac är nåt du bara inte får missa!Jag heter Inger och driver Ateljé Tipp Till Tå i centrala Mora sedan september 2004.

Jag är utbildad Nagelterapeut med Internationellt godkända Diplom och har gått mina utbildningar på skolor som är godkända av SANSA (Swedish association of Nail Schools and Agents) och Seyf (Svenska Estetikers Yrkesförbund).

Jag arbetar med produkter från CND (Creative Nail Design).

Sedan 1979 har CND utvecklat banbrytande professionella hudprodukter och tjänster för skönhet till händer och fötter. CND har ett orubbligt engagemang för kvalitet. Var och en av produkterna är noggrant undersökta i eget laboratorium och testats nogrant innan det når händerna på kunderna. Kvalitet och stil är vad som skiljer CND från sina konkurenter. Deras produkter har de finaste ingredienserna och gruppen för forskning och utveckling är bland de främsta i världen inom nagelindustrin. Trots alla nya märken och produkter som kommer är CND fortfarande överlägsna i deras teknik, innovation, kreativitet och design.

CNDs vision och ledarskap har gett den den exklusiva rätten att samarbeta med världens främsta designers på catwalken från New York till Paris, Milano till Dubai.

Så upptäck CND!

Nyckeln till en lyckad manikyr och pedikyr är kvalitetsprodukter.